10.7.10

Només queda un camí per continuar existint.

Ja noto la vostra presència, la vostra companyia, la vostra il.lusió, el vostre caliu.
Sento les vostres veus i les vostres ganes de continuar existint pels segles dels segles ,amén.
Unes ganes  que també són les meves i que encara que faltin hores per a la manifestació a Barcelona, tan gran és la sensació que tinc  que serà un èxit i el començament d'un camí sense retorn, que m'emociona saber que al final del camí només hi podem trobar un premi. El premi.El premi  al nostre esforç: un poble que viurà amb la llibertat que ara no té, que li van prendre fa masses segles ja; uns fills que tindran un futur millor que el nostre i que ningú els hi pot negar.Espanya tampoc.

Som-hi!.
Comencem a caminar.


4 comentarios:

  1. Adéu, Espanya! Avui ens donarem un bany d'autoestima i deixarem clar el nostre desig de continuar existint. Tothom a manifestar-se!

    ResponderEliminar
  2. Albert B. i R.,

    ja has vist el què han fet avui els polítics que suposadament representen al poble català.Un menyspreu total, absolut i vergonyós ,als milers de catalans que van manifestar lliurement el que pensava bona part de Catalunya.No cal oblidar que es van manifestar un milió i mig de catalans, però allà no hi eren tots els que pensaven el mateix.
    Cal accelerar el procés de canvi.On no volen arribar ells hi haurà d'arribar el poble votant un nou, unit i gran partit que aspiri a aconseguir allò que el poble, empipat, està demanant:la independència.Fer fora a tots aquests polítics que no volen deixar la cadira,perdre el poder , i posar gent nova, assenyada, sòlida, capaç, que procuri només per Catalunya, tal com estan les coses amb Espanya.
    Venen temps de canvi i la gent que es va manifestar el dissabte i els que no van poder anar a la manifestació haurien de ser: coherents! i votar un nou partit que tingués com a objectiu primer: aconseguir la independència de Catalunya ,de forma unilateral.
    I d'abstenir-se massivament,com apunten alguns, ni parlar-ne!.

    Vaja aquest és el primer pensament que he tingut i en calent, que no sé si és del tot encertat o no. Però les eleccions estan a prop i caldrà reaccionar ràpidament davant les maniobres dels qui no volen marxar encara que el poble els hi demani.

    Caldrà estar molt alerta dels moviments polítics que a partir d'ara tinguin lloc dins i fora de Catalunya.I ser molt actius.
    Però sense violència!. Sense violència,sobretot.!

    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Als 80 Lluís Llach digué "No és això..."
    Certament no era pas això no...

    ResponderEliminar
  4. Manel, tal com va dir en Lluís Llach el dia de la manifestació ,sembla estrany que després de 30 anys les lletres de les seves cançons encara siguin vigents.Ell n'estava fins els "collons"(literalmet); però no només ell, em penso.

    Ara, si es vol fer alguna cosa de profit en aquest país nostre, d'ara endavant, no veig que passi , de cap manera , per tenir a en Laporta a primera fila, com a futur President de la Generalitat de Catalunya.Potser és perquè no m'agrada el futbol.:-)

    Moltes gràcies,també, per tots els teus comentaris,Manel.

    Una abraçada i fins aviat.

    ResponderEliminar