6.7.10

Escalfant motors per al dia 10


 Lectura per al  mes de juliol.

Recomanada fins i tot per a aquells que estant de vacances  faran l'esforç d'anar a la manifestació a favor de la Independència de Catalunya.

Que sé que aquest fet tan important per a Catalunya passarà per davant del sol de la mediterrània, la piscina privada, la vela, la pesca submarina , la mariscada  amb salsa  rosa i la cassoleta de llamàntol a la Xiriplats.
Per suposat passarà, també, per davant de l'entrepà de sardina enllaunada i del "Magnum" de xocolata blanca, a la platja.
Que sé que aquest fet tan important per a Catalunya passarà per davant de la fresca de la muntanya,  la barbacoa amb brases d'alzina, el caiac, la  caça de  bolets i cargols, el magret d'ànec amb salsa de nabius i el cabrit amb aromes de Montserrat.
Per suposat passarà, també, per davant de l'entrepà de llardons i del vi amb gasosa, a la muntanya.

Que no?.

Doncs els que diguin que no que comencin a remar fort perquè ja fa temps que es nota que estem davant del remolí que ens xucla cap el fons de la mar salada, o davant del forat negre que ens xucla els euros i la llum.




2 comentarios:

  1. No sé si davant del remolí o no, però jo hi seré. Ara, llaminer de mena com sóc, segurament amb un Magnum de xocolata blanca a la ma dreta.

    ResponderEliminar
  2. I l'Espetec de Vic a la mà esquerra per a quan toqui salat,Òscar? :-)

    ResponderEliminar