9.7.10

Fins que no em demostren el contrari als meus visitants els presumeixo intel.ligents i bons lectors.Visca Catalunya Lliure!

"(No Subject)‏
From: J. B. (jm041063@hotmail.com)
You may not know this sender.Mark as safe|Mark as junk
Sent: Monday, September 21, 2009 1:11:14 AM
To: Fina Fontrodona (ginkgofina@hotmail.com)Estimada Fontrodona, me sorprende tu silencio. Para qué querías mis credenciales? Pensaba que enviarías rápidamente a tus mossos de esquadra con la estelada gamada en la solapa a deternerme, o a confiscarme, o a algo.


Igual piensas que es farol. Cruza en google Jose Maestre y Neurologia, o Jose Maestre y Neurology. Verás que existo.


Yo he puesto Fina Fontorodona y apenas salen un par de enlaces que tengan que ver contigo; existes? Ya en la segunda página uno de los primeros enlaces te asocia a Pantagruel, q.e.p.d. Llámate Fontrodona pa eso, jajajajajajjaja!


Por cierto, que a tus escasos visitantes los tienes descolocaos; no tienen ni bandarra idea de lo que le andas contando en estos días de trastorno que llevas. Y quien querías que entrara al trapo no entra, jo. M'a dejao solito... y eso que según tú, dios -y su padre Vincenç supongo- nos cría y nosotros no arrejuntamos, jajajajajajaja! Que cachonda eres, joía, que no pareces catalana, sino espanyola y andaluza.


Anda, mujé, mándame un saludo aunque sea.


Petons,


Pepe Maestre"


Existirem  els catalans com a catalans i res més, més enllà d'internet?
Demà ho comprovaran alguns.
Perquè si els mitjans de comunicació internacionals enfoquen bé les seves càmeres, veuran que existeixo i que no estic sola. Com existeixen tots els catalans, encara que  alguns els busquin al google per comprovar-ho.
Visca Catalunya Lliure!

10 comentarios:

 1. No estàs sola, ni molt menys! Demà serem molts centenars de milers que caminarem units en la mateixa direcció: la independència!

  ResponderEliminar
 2. Sànset,

  no li diguis senyor a un neuròleg que surt al google perquè és humiliant.
  Jo li buscaria un altre nom ,que sembla que li agrada l'humor català.

  Fantàstica la manifestació d'ahir, eh?.
  A veure si puc penjar, aviat, el vídeo que vaig fer.

  Gràcies per ser-hi, aquí i allà. :-)

  ResponderEliminar
 3. Albert B. i R.,

  Ahir estava feliç, molt feliç.
  Avui continuo feliç i encara més que ahir!

  Qui s'ho creu que la capçalera on hi havia els polítics es va disoldre perquè hi havia molta gent al davant...Jo hi era, al costat, i el què vaig veure es que van marxar per cames, perquè allà feien nosa, perquè no van poder aguantar la pressió del poble que va sortir al carrer.I perquè no van sentir als que es van quedar a casa però compartien el mateix sentiment dels qui sí que hi vam voler i poder anar.

  I ara hi ha d'haver un canvi, perquè el poble català així ho vol.

  Visca Catalunya Lliure!
  Visca Catalunya lliure!

  ResponderEliminar
 4. Don importante, porque sales en google. A tenor de unos comentarios que hiciste en este blog amigo, de una amiga, cosa que tu no eres, me respondiste a mi correo particular, espero que esta vez no lo hagas.

  Solo decirte que hay que darte un premio. De una tacada te pones con Fontrodona, como tu la llamas (ya te gustaría llegarle a la suala de los zapatos), con sus seguidores, entre los que me cuento y peor aún vas contra los catalanes, mal momento para hacer una cosa así.

  En fín, tiene que haber de todo y tu eres el máximo exponent de esto.

  Fín de tu tiempo

  Ei, quina demostració ahir a Barcelona, som una Nació!

  ResponderEliminar
 5. Josep Lluís, he rebut el teu missatge al meu correu-e, però blogger no el fa públic al bloc, així que te'l faig públic jo.Quan tot funcioni correctament i el publiquin ja ho arreglaré.

  Et vull donar públicament el meu agraïment pels teus comentaris,Josep Lluís.Per tots.Moltíssimes gràcies.


  "Josep Lluís ha deixat un comentari nou al vostre missatge "Fins que no em demostren el contrari als meus visi...":

  Don importante, porque sales en google. A tenor de unos comentarios que hiciste en este blog amigo, de una amiga, cosa que tu no eres, me respondiste a mi correo particular, espero que esta vez no lo hagas.

  Solo decirte que hay que darte un premio. De una tacada te pones con Fontrodona, como tu la llamas (ya te gustaría llegarle a la suala de los zapatos), con sus seguidores, entre los que me cuento y peor aún vas contra los catalanes, mal momento para hacer una cosa así.

  En fín, tiene que haber de todo y tu eres el máximo exponent de esto.

  Fín de tu tiempo

  Ei, quina demostració ahir a Barcelona, som una Nació! "

  ResponderEliminar
 6. Jo avui ja ho he comentat amb els companys, perquè esperar que ens deixin lliures, i no els fotem nosaltres fora. Ei, que no us volem, marexeu!!!

  ResponderEliminar
 7. Una pregunta a tots: algú té guardat el comentari que vaig fer sobre la manifestació ,en resposta a en Josep Lluís. Un que acabava en:"Som una Nació, nosaltres decidim"?.
  Sembla que blogger se l'ha carregat!.
  No sé què està passant amb els comentaris a aquest apunt.

  Si el teniu me'l podrieu enviar?.Gràcies.

  ResponderEliminar
 8. Sembla que no ha passat pas el temps. Aquesta peli és tant vigent,

  El coronel Macià

  ResponderEliminar
 9. Sí Manel, malauradament crec que tens raó.

  A més a més, els extrems es toquen.I , massa sovint,s'acaben comportant de similar manera.Tenim clars exemples en l'actualitat.
  I als catalans es veu que ens toca aguantar "el ardor guerrero" dels espanyols
  intolerants que ,incapaços d'emprar la raó,ho volen aconseguir tot mitjançant la força ,tant s'anomenin de dretes com d'esquerres.Que de tot hi ha a la vila del senyor.
  Estem en temps delicats novament.Salta a la vista.

  Bones vacances a tots, si es que l'agost és el vostre mes de vacances!.

  El "Carpe diem" s'agafa unes vacances indefinides.Que és molt "cuco" ell. :-)

  ResponderEliminar