22.3.10

Una col.laboració que costa ben poc.

En Jorge Morales, el director de la revista d'art i poesia "El llop ferotge" de Girona, un home sensible i solidari, ens proposa una nova Nit Poètica i un Concert Solidari. I ens en demana la seva difusió.

Són unes propostes nobles i admirables que per la seva doble finalitat les converteixen en especials.
No us perdeu doncs aquesta Nit Poètica perquè promet ser molt interessant.I aneu al Concert Solidari que està organitzant per fer costat al poble xilè i a les víctimes i damnificats pel terratrèmol. Perquè malgrat el que diguin algunes veus, tota col.laboració és poca quan es pateix.


"Ens complau convidar-vos a participar de la propera Nit Poètica del Llop Ferotge, el dijous 25 de març, a partir de les 21:00 hrs, i com sempre al LATERAL (C/de la Barca,23).

Compartirem la Poesía de diversos autors i amics que es faràn presents, l'actuació musical de MARIONA FONT, i entre d'altres sorpresses, el sorteig de llibres per gentilesa de la LLIBRERIA 22 de Girona. (Aquest cop, compartiremun antología poètica de Nicanor Parra, Ed Visor, "La matinada clara", de la poeta gironina María Cabrera, Ed Accent, entre d'altres).

Especial atenció li dedicarem a la POESIA XILENA, compartint textos de PARRA, NERUDA, DE ROKHA, i de molts altres, per fer-li costat al poble xilè i a les víctimes i damnificats pel terratrèmol. En aquest sentit, us informem, a més, que des de el Llop estem organizant un concert solidari a realitzar-se el dissabte 10 d'abril al Centre Cultural de la Mercè.

Us esperem i us preguem la difusió d'aquesta convocatòria. "

No hay comentarios:

Publicar un comentario