8.4.10

Jornada solidària amb Xile.


"Benvolguts amics i companys,

Us informem que sota el lema EL POBLE XILÈ NO ESTÁ SOL: GIRONA LI FA COSTAT , hem organitzat una gran Festa Solidària amb les víctimes i damnificats per el darrer terratrèmol de Xile. Aquesta proposta és farà al Centre Cultural de la Mercè (Pujada de la Mercè, 12, Barri Vell de Girona), per al dia dissabte 10 d'abril, i a partir de les 20:00 hrs. Hi haurà concerts de grups com ara l'Orquestra Fireluche, Urban, The Forrest Band, The Sords, com també l'actuació de djs i la retransmissió en directe i en pantalla gegant, del partit de fútbol entre el Barça i el Reial Madrid. Comptarem, a més, amb servei de bar, entrepans freds i calents, mojitos, caipirinhes, amistat, i tot el que calgui per fer d'aquesta trobada solidària una gran fita a la nostra ciutat.
L'entrada solidària costará 6€ per persona.

Us adjuntem el cartell promocional tan en color com en format blanc i negre, i us animem a fer-ne còpies i ajudar-nos en la difusió d'aquest acte que no té altre objectiu que donar suport al poble xilè, molt afectat per aquest terrible cop de la naturalesa, i que ha deixat a més de 2 milions de persones sense sostre, apart del més de 600 morts, i els hospitals, les escoles i les vivendes enfonsades.

Fem realitat aquest lema: EL POBLE XILÈ NO ESTÁ SOL: GIRONA LI FA COSTAT!!!! Podeu fer també aportacions i donacions al nº de compte de LA CAIXA: 2100- 1373- 33- 0100550233

En aquest nº de compte, obert especialment per l'ocasió, reunirem tota l'ajuda possible per enviar-la directament a Xile el dia DIMARTS 13 D'ABRIL! La quantitat total reunida i enviada la farem pùblica mitjançant el nostre blog, facebook i de tots els mitjans de comunicació que s'interessin en donar cobertura a aquesta CAMPANYA SOLIDÀRIA. Demanem a tots els que facin la seva aportació a aquests nº de compte, signar amb el seu nom i cognom!!

Moltes gràcies a tothom

Us saluda atentament i us envía una forta abraçada

Jorge Morales
EL LLOP FEROTGE
REVISTA D'ART I POESIA
http://el-llop-ferotge.blogspot.com/"


Actualització (16/04/2010): podeu llegir la crònica de l'exitós Festival Solidari aquí.

2 comentarios:

  1. Una bona iniciativa.

    Hauríem de tenir ben present que no estem sols, i que en massa casos obviem les desgràcies que ens semblen foranes. La solidaritat -que no l'almoina- és una forma de demostrar que som humans.

    *Sànset*

    ResponderEliminar
  2. Hola Sànset,
    bona i exitosa!.

    Van aconseguir que molta gent, jo calculo així per sobre que eren unes 500 persones mirant el partit, xic més xic menys, participessin d'aquesta gran festa solidària.Algunes provisions líquides ja s'havien exhaurit a la primera part.Segur que els entrepans també es van acabar.I amb tanta gent "la porra" que van fer deuria ser substanciosa.

    Vaja que jo no em pensava que un partit de futbol com aquest congregués més gent que la música que sonava a l'altra sala que, encara que més petita ,també estava plena. :-)

    Jo ho vaig veure com un èxit total.
    Algunes persones que ara necessiten un ajut en diran bé.
    Crec que es va complir l'objectiu buscat pels organitzadors.

    Alguna cosa bona també té el futbol.
    De la música no n'he dubtat mai. :-)

    Encara queden persones solidàries, persones humanes com tu dius.Afortunadament.

    Gràcies pel teu comentari.

    ResponderEliminar