24.12.08

El petit Carpe Diem



El passat 17 de novembre el petit Carpe Diem va fer 1 anyet.

L'any passat era molt petitó per explicar-li què representa el Nadal i què es fa durant aquestes festes en els països desenvolupats.Però aquest any ja té una edat que, en veure les imatges per la televisió , demana sense parar i sense parlar, allò que l'atrau més. Aixeca la mà i amb el ditet, cada vegada que surt una joguina, uns turrons de xocolata o les noies de Freixenet, diu: "tó"!.
Com que aquest any ja farà cagar al "tió" i anirà a esperar als "Reis Mags d'Orient" , diu que vol disfrutar aquestes festes el màxim de bé possible, això no ho diu amb el ditet però ho diu amb la mirada. Sembla estrany , cada vegada s'espavilen més aviat( potser l'any vinent ja li haurem d'explicar què és el que no s'ha de fer durant aquestes festes en els països desenvolupats).Així que vol jugar, aquests dies el petit Carpe Diem vol jugar, menjar i descansar.

Però no ho vol fer sense ,abans, desitjar-vos unes molt Bones Festes!.

Aquesta vegada ho diu amb el cor que, encara que petit, batega fort.

9 comentarios:

  1. Benvingut Eduard,

    he deixat al petit Carpe Diem saltant d'alegria.M'ha dit amb els seus salts...qui és aquest senyor tan amable de la semarreta groga?.

    Així que et dóna les gràcies per haver-ho felicitat.

    Nota: El petit Carpe Diem està content,senyala la teva foto amb el ditet com dient:"les nenes de Freixenet també van de groc com aquest senyor!".Sembla que li agrada aquest color... :-)

    Bones Festes!.

    ResponderEliminar
  2. Molt benes festes Fina, veig que molt ben acompanyada del petit Carpe Diem. Quan sigui més gran el podreu pujar a la Nau, que diver...

    Un petonet nadalenc

    ResponderEliminar
  3. Hahahaha,
    Rehola J.L.,
    ja veig per on vas ja, hahaha.

    Haurem d'esperar un dia que no faci el temporal de llevant que fa avui, que per altra banda és espectacular.Si puc penjaré unes fotografies que he fet.
    Haurà de ser un dia de mar plana, més que res per tenir una "seguretat en el nostre entorn" i perquè no quedi blanc de la marejada, que el color verd li dóna vida. ;-)

    Petonets festius i bon any ,que ja el tenim aquí a la cantonada traient el nas .

    ResponderEliminar
  4. La Norma ha vingut a casa i mentre preniem una gasosa i miravem el mar, fa un llevant que no l'havia vist des que visc on visc, ara farà uns 10 anys, em deia que l'Edu porta una sAmarreta groga i que el petit Carpe Diem li dóna les gràcies per haver-Lo felicitat.

    La Norma i jo som molt amigues, per això li estic agraïda quan em dóna un cop de mà i em diu que no escrigui amb presses.

    ResponderEliminar
  5. Caram, caram, així que al "Bones Festes" hem d'afegir, en aquestes dates, un "Per molts anys"? Doncs res, tu, l'important és l'important:

    Per molts anys!! (i bones Festes :)

    ResponderEliminar
  6. Ui Ferran tens al petit Carpe Diem a la butxaca.

    Diu que ets un elf molt important i que ell no arribarà mai a tenir unes amistats com les teves.:-)

    Em demana de veure el teu vídeo un altre cop, és incansable.

    Bones Festes i bones amistats!

    ResponderEliminar
  7. Hola Fina,
    Per molts anys per aquest any del Carpe diem!!
    I que l'Any Nou t'aporti somriures!!
    Una abraçada molt forta!!

    ResponderEliminar
  8. Hola Montse, ja veig que tornes a estar al peu del... trípode.;-)

    Gràcies per la felicitació i la teva visita optimista.

    Certament m'agradaria que fos un any de somriures i si pot ser de molta salut.Que el 2008 va ser penós per a mi en aquest sentit.

    Una abraçada de 9.!

    ResponderEliminar