25.9.08

Homenatge a Roberto Bolaño. Blanes 2008.

Enguany fa cinc anys que va morir l'escriptor Roberto Bolaño. La Fundació Àngel Planells de Blanes, ha decidit fer-li un homenatge , el segon que aquesta entitat li fa, al mateix lloc on es va fer ara fa cinc anys.

Aquesta vegada però, s'ha aconseguit caminar un pas més , s'ha aconseguit un reconeixement institucional. Ja no serà una sala més de la "Biblioteca Comarcal" de Blanes perquè a partir del dissabte 4 d'octubre s'anomenarà: "Sala Roberto Bolaño". La màxima institució blanenca, l'Ajuntament de Blanes, col.locarà una placa en el seu honor. Esperem que sigui el primer pas per canviar-li el nom a l'actual biblioteca.

I si es fa un homenatge a un escriptor, no es tracta només de donar un nom a una sala,sinó que es tracta també de parlar de literatura.

Per aquest motiu, la Fundació Àngel Planells, ha convidat als escriptors Enrique Vila-Matas, Rodrigo Fresán i Antoni García Porta . Faran una taula rodona i parlaran de literatura en forma de col.loqui obert conduït per l'editor Miquel Adam.

Recordeu, dissabte 4 d'octubre a les 19h., tothom a la Biblioteca Comarcal de Blanes., que esperem que en un futur s'anomeni: "Biblioteca Roberto Bolaño".

Visca Bolaño!.

Us deixo ara amb unes imatges inèdites d'un fragment de l'homenatge que se li va fer l'any 2003, on parla justament l'escriptor Enrique Vila-Matas.

Unes paraules inèdites, per a tots vosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario