7.2.08

Per la llibertat

La censura s'aplica en qualsevol règim, fins i tot en una democràcia.

Cada dia algú utilitza la censura en benefici propi. Encara que es maquilli, o no, la censura es nota ,en major o menor grau, en els mitjans de comunicació, els partits polítics, les institucions, els governs...

Hi han opinions,informacions,fets, dades,persones, que són "incòmodes", que cal "amagar",que cal que "ningú conegui",que cal que "ningú en parli".

Passa cada dia, i a tots els nivells. Fins i tot passa als llocs més propers i als més impensables.

Ho dic sabent el què dic.
No fa ni un mes que ,per donar la meva opinió, van prendre represàlies contra un familiar meu que és menor d'edat.

Amnistía Internacional ha fet un anunci: "El Poder De Tu Voz"

El Govern d'Espanya no ha permés
, des fa vuit mesos , la difusió d'aquest vídeo d'Amnistía Internacional per les televisions nacionals.Ha advertit a més ,que podria multar a aquells mitjans que el difonguin. Diuen que és publicitat política, i que aquest típus de publicitat està prohibida( no estem , teòricament, en campanya electoral encara).

Les conclusions les treieu vosaltres mateixos...



Estaria bé que donéssiu publicitat d'aquest fet , com diu la Lourdes Domènech,publicant aquest video en els vostres blocs, internet no és del Ministeri.

2 comentarios:

  1. He llegit la nota d'AI que adjuntes en el teu blog, després de veure el vídeo. Si és cert que se n'ha prohibit l'emissió per televisió, n'hi ha per exilar-se. M'encanta el vídeo!

    ResponderEliminar
  2. Hola Ferran, benvingut!

    Sembla ser que el Govern Espanyol per no difondre el video, ho redueix a un tema merament comercial, dient que és publicitat política i que AI hauria de pagar per la seva difusió.

    Per altra banda el Govern amenaça als mitjans de comunicació nacionals , dient-lis que es podria multar fortament a qui fes la difusió d'aquest video...a tu no et sona a censura encoberta?

    Hi ha lloc a Berlín? ;-)

    ResponderEliminar