4.2.08

Fantàstic concert dels Antònia Font

El dia: diumenge 3 de febrer (un mes que m'agrada especialment.)
L' hora: les 19 ( un número que em persegueix des del dia que vaig nèixer.)
El lloc: l'Auditori de Girona ( una ciutat que conec des de la meva infantesa.)
El concert: l'estrena a Catalunya del nou àlbum "Coser i Cantar" del grup mallorquí de pop català, els Antònia Font. Els acompanya, simfònicament parlant, l'Orquestra de Girona.

Tot preparat a la sala simfònica.
Comença el concert amb el tema que ja s'intuïa: "Mecanismes".
Al cap d'una estona i d'unes agradables cançons, el públic comença a acompanyar als músics amb cops de palmells.
En un determinat moment arriba la famosa "Alegria", aquí el públic ja comença a cantar.Després amb "Astronauta Rimador", la veu Pau Debon, s'aixeca del seu tamboret alt, per primera vegada , per deixar anar una descàrrega d'adrenalina musical mentre canta el tema , deixant pas al final de la seva actuació a uns minuts de música electrònico-simfònica que dóna corrent a tota la gent i que no deixa indiferent a ningú. Amb Astronauta Rimador doncs, aconsegueixen pujar moltíssim el caliu que ja hi havia a la sala.I després de varies peces, recull de tres dels seus àlbums: Alegria, Taxi i Batiscafo Katiuscas, acaben teòricament el concert amb la cançó: "Batiscafo Katiuscas".A partir d'aquí, el públic no pensa marxar de la sala sense un bis.
Es fan pregar, però al final l'ofereixen i són generosos.
És un bis llarg per a satisfacció nostra.

En definitiva un concert esplèndid, amb un repertori de vint temes molt ben trobat, un bis de 4 peces molt complaent, i un final apoteòsic repetint dos dels temes que ja havien cantat durant el concert ,"Alegria" i "Wa Yeah",però que ara ho farien conjuntament amb tot el públic que estava exultant d'alegria i en bona predisposició per a cantar, ballar, aplaudir rítmicament, xiular d'entusiasme i saltar d'emoció.

Dues hores de concert on ,al final, clavells blancs i vermells van volar des del públic fins els músics.

Un públic satisfet , uns músics satisfets.

La Sala Simfònica va acabar sent l'escenari d'una sola veu.

Recomanable cent per cent per a qui vulgui seguir als Antònia Font en aquesta gira que faran per a presentar el seu últim treball de poesia i d'astronomia, de simfonisme i de pop , i que ahir van encetar a la Sala Simfònica de l'Auditori de Girona.

Tot un espectacle de llum, color, i sobretot de so.

No hay comentarios:

Publicar un comentario