22.3.11

"Momssen" a Òmniun Cultural+Ànima de TV3.

SANT JORDI I LA LLANÇA.

"Des que el temps és temps Sant Jordi empunya una llança lleugera i punyent, creadora de mort i de vida. La que mata el drac d’urpes i escates lluents, la que fa néixer un brot tendre de vida nova.

Potser també des que el temps és temps cada autor, autora, poetessa i narrador empunya la seva llança. L’enginy que mata dracs, que penetra mons, que crea éssers, llegendes i enigmes. L’eina esmolada de la creació.

Aquest Sant Jordi, des d’Òmnium, posem la vista sobre les noves creacions literàries i les donem a conèixer en aquest gran aparador, on es poden consultar les noves propostes editorials en català amb motiu d’aquesta festa per excel·lència del nostre país".

"Busca el teu llibre entre les novetats editorials en català per aquest Sant Jordi i fes la teva tria:

Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?.Participa a la pregunta d'Òmnium i emporta't un lot de llibres o entrades per a la Festa de Sant Jordi el proper 18 d'abril a la Sala Luz de Gas.

Quina és per a tu la millor coberta?.El programa Ànima de TV3 busca la millor coberta de llibre d'aquest Sant Jordi. Participa-hi!."





Per votar seguiu els següents passos:

- Entreu a la pàgina d'Òmnium Sant Jordi 2011, a la secció La Llança,  aquí.
-A ficció, cliqueu a sobre del llibre i la portada que més us agradin per regalar per Sant Jordi.O sigui a sobre de "Momssen".  :-)
- A continuació marqueu els dos quadradets.Recordeu que: "com a novetat d'aquest any La Llança també formula una segona pregunta, de la mà del programa  Ànima de TV3 que vol reconèixer també la part visual dels llibres: "Quina és per a tu la millor portada?"".
- Finalment us demanen el vostres correus electrònics per poder votar. Però, com que tots en teniu més d'un , de parent i conegut vull dir, i us agrada tant la coberta?. :-)
- I ja està. Molt fàcil. A més a més, si voleu participar en el sorteig d'un lot de llibres o entrades per a la festa de Sant Jordi (18 d'abril a Luz de Gas) deixant les vostres dades,ho podreu aconseguir .

Recordeu que La Llança i el període per participar en les preguntes de la campanya s'ha obert aquest dilluns 21 de març i té com a data final el divendres 15 d'abril.

Des d'aquí vull donar les gràcies  a l'Editorial Acontravent perquè Òmnium Cultural al final diu : "Els llibres que aquí es recullen són una proposta de les mateixes editorials, totes elles membres de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana".

Per suposat, moltes gràcies a tots per la vostra col.laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario