10.9.10

Es veu bé?.Està clar?.Que tingueu una bona Diada Nacional.Demà hi ha una convocatòria molt important a Barcelona, la capital de Catalunya, el nostre país.
I com que s'ha d'anar a la ciutat per aprendre dels que en saben, jo demà hi aniré.

Noti's que l'eslògan de la manifestació convocada per a demà a les 17.30h. a la Plaça Urquinaona i que continuarà pel lateral del Passeig Lluís Companys i acabarà al Passeig de Pujades davant de l’entrada al Parc de la Ciutadella, ja no és el del 10 de juliol d'enguany.Ara a més de decidir  com a Nació que som,VOLEM  ESTAT PROPI!.
Si us hi voleu afegir aquí us deixo la informació necessària , perquè és important  no perdre's en el camí i per a que pugueu seguir les activitats programades .
Sapigueu que aquesta vegada tampoc estarem sols. Llegiu les entitats que s'hi han adherit i sobretot  no us salteu la primera.

Hi podreu llegir ,també, el manifest que serà llegit al final de la manifestació per Jaume Cabré, darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.
I tal com acabarà ell, acabo jo:

"Perquè el nostre futur ens pertany només a nosaltres: Som una Nació, volem Estat propi!."

4 comentarios:

 1. Bona Diada. Visca Catalunya Lliure de mediocres incults i amb una durícia al cor...

  Una encaixada amb la lluita a les mans.
  onatge

  ResponderEliminar
 2. Una encaixada Onatge i Visca Calalunya Lliure ,també, d'impostos i impostors! :-)

  Va ser una bona diada, entre d'altres coses perquè al final , després de travessar l'Arc de Triomf,em vaig comprar dos llibres de poesia a la llibreria del Parc de la Ciutadella.

  Començo a llegir-los, amb l'estelada penjada al balcó, naturalment.

  Una abraçada.

  ResponderEliminar
 3. Sí que queda prou clar! Si el lema del 10 de julioll hagués estat aquest, ens haguéssim estalviat l'espectacle de la capçalera i el lema i nno hagués anat pas menys gent del poble de la que hi va anar.

  ResponderEliminar
 4. Ara que ho dius, encara tinc el vídeo del 10 de juliol per penjar.Potser que m'esperi al novembre, no?.

  Naturalment ,si finalment el penjo, ho faré per recordar les imatges ,tant als d'aquí com als d'allà, vull dir als que perden ràpidament la memòria, als que no recorden, als que no hi veuen bé , als que diuen barbaritats numèriques entre d'altres i que insulten per la cara i encara esperen que els hi pengis el comentari.Eh,Temujín?.

  I per ajudar a la gent d'aquí , que als d'allà no els hem de convèncer de res.Ells,aquí,no voten.

  Els esforços, ara, s'han de destinar a la gent que viu a Catalunya.Voler fer pedagogia fora del nostre país és malbaratar energies ,vist el que hem vist.

  Gràcies pel teu comentari, novament.

  ResponderEliminar