5.6.09

La vida és un viatge penós i una espiral plana.


5.
D'oca a oca i tiro perquè em toca.
12.
De pont a pont i tiro perquè se m'emporta la corrent.
19.
La posada, perdo 3 torns.
26.
De daus a daus i tiro perquè són quadrats.
31.
Caic al pou, cau tu també sinó no jugo.
42.
Del laberint al 30.
52.
La presó, perdo 6 torns.
58.
La mort i torno a començar.

O no...

4 comentarios:

  1. La vida és.
    Tira al dau i cau a la casella de l'abraçada. :)

    ResponderEliminar
  2. Digue'm pla a mi també, però quin tauler de l'oca més bell que has posat en l'apunt! Sabies que el laberint també és una magnífica representació de la vida? Malgrat la seva aparent imprevisibilitat i misteri només té un camí de sortida.

    ResponderEliminar
  3. Quin número és, si us plau! :-)

    Entre el quadrat groc i la casella de l'abraçada crec que acabaré bé la partida.Però m'has de dir el número urgentment!Jo, ja trucaré el dau si convé. :-)

    ResponderEliminar
  4. Em perd l'estètica Jaume,

    aquest tauler em va agradar de seguida que el vaig trobar.Sembla de fusta, material noble.Amb columnes barroques pintades a totes les caselles, potser com la vida mateixa, que no és senzilla?.Comença el joc per la casella número 1 amb una nit estrellada ,una foscor que malgrat tot no amenaça tormenta a la vista ,però que per continuar endavant, de mica en mica, per trobar la màxima claror a la 62,amb el cel blau i serè ,s'ha de passar per una pila de caselles perilloses, plenes d'entrebancs, de reptes.Per acabar, amb una mica de sort ,assolint el temple de la verdor a la 63 i amb ella la vida.Vida que només és possible si després de la mort física has trobat la llum infinita,la llum divina.


    El vaig trobar un tauler molt poètic. "Un jeu de l'oie" absolutament simbòlic però real i espiralat com la vida, que ens porta fins a la mort a la casella 58.
    Només alguns arriben a la 63.
    No tindré aquesta sort.:-)

    El tema laberint, te'l deixo per a tu i per a qui vulgui, a veure si hem arribat a la mateixa conclusió. :-)

    ResponderEliminar