19.7.08

Lucrecia a Blanes

Està a punt de començar el concert que aquesta nit ens oferirà la cantant Lucrecia davant de la simbòlica "Sa Palomera", el portal de la Costa Brava.

A les portes de la Festa Major de Blanes i de les vacances d'estiu, us deixo amb aquesta artista cubana que viu a Barcelona i parla ,també, en català.

Si no em torneu a veure per aquí, serà perquè he fet la maleta i he anat a veure món, tot acompanyant al meu braç que encara no té l'edat reglamentària per viatjar sol.

Que passeu un bon estiu i fins qui sap!.

3 comentarios:

  1. L'ultim que apagui la llum... No m'estranya que marxis corrents a fer les maletes. A mi també em va passar després de sentir a la "Lucresia" cantant "todoos looos neeegrooos tomaaamoos cafeee" No sé si va acabar cantant la conga perquè em vaig adormir a la meitat.

    Però.... no et desanimis!! Demà m'han dit que el Boss actuarà davant de Sa Palomera. La compensació que han pensat els governants blanencs no podia ser més generosa, no?

    ResponderEliminar
  2. La conga , hahaha, potser sí.

    Carai amb el repertori, quan va cantar la de "Guajira Guantanamera" a càmera lenta, quasi em desmaio, tu ja roncaves segur, hahaha.

    No sé, esperava més color. :-)

    Es podrien marcar un detall, la veritat.

    ResponderEliminar
  3. Gairebé=quasi, hauré de llegir més blocs. Venia d'un blog i no vegis.

    ResponderEliminar