30.6.08

Agraïments.

Ara , l'escàndol , ha estat en les proves de selectivitat.

Que "España va bien", ja no ens ho vam creure quan ho va dir l'Aznar en el seu dia.
I acadèmicament,quan es van fer públics els resultats de l'informe PISA, va quedar ben clar que ni Espanya, ni Catalunya anaven bé , ni l'any passat "con diálogo ", ni aquest any "con buen talante":



Han passat els mesos i arriben les proves de la selectivitat. Hi han hagut errors que s'han pogut resoldre i errors que no s'han pogut resoldre:



En tot cas un curs escolar marcat per un munt de deficiències,informes, errors i denúncies.

Denúncies serioses, que en algun cas van ser escoltades seriosament pels qui tenien , de veritat, el màxim pes en l'entitat.Persones responsables amb ganes de trobar solucions. Persones capaces de exigir canvis dins l'entitat.Persones que al cap i a la fi amb la seva actitud van acabar produint canvis en el professorat.Persones que realment van procurar per l'alumne.

Fets i no paraules.

Vaig agraïr a la Presidenta de la Junta Directiva,ja en el seu moment, la seva actuació.I vaig agraïr també, que em diguessin que la meva filla tenia les portes obertes en aquesta entitat.

Ara que els quatre principals (in)docents ja estan fora d'aquesta entitat, tres d'ells des del mes de febrer i el quart des d'aquest mes de juny. Ara que hi ha hagut un canvi del director(pianista),de la seva dona(pianista), de la directora psicopedagoga(pianista)i de la responsable de l'orquestra de corda(violinista) , és hora de mirar endavant.

I si tal com diuen alguns ,l'ambient de l'escola ha canviat molt...potser els professors no s'ho passaran tan bé però treballaran més.I potser l'alumne hi sortirà guanyant.I potser els pares pagaran més a gust la quota mensual.

O potser no passarà res de tot això .

En tot cas vull donar les gràcies ,públicament, a la Junta Directiva de la Banda i Cobla del Col.legi Santa Maria de Blanes.

Potser ara tornaran els alumnes que en el seu dia van marxar.

4 comentarios:

  1. gràcies pels teus comentaris al bloc, he vist la teva denúncia sobre la responsabilitat dels profes, i estic totalment d'acord. Continuarem llegint-nos. I els vídeos de Buenafuente boníssims com de costum

    ResponderEliminar
  2. Banda i Cobla, qui t'ha vist i qui et veu.

    Sempre he cregut que el passat forma partde l'avui. Hi ha qui només té avui...

    ResponderEliminar
  3. No tinc gaire temps per entretindre'm, però aprofito per a enviar-te una forta abraçada, i agraïr-te les teves visites.

    ResponderEliminar
  4. Eduideas, gràcies pel teu comentari.

    Estic pensant en donar a conèixer els seus noms. Són massa indecents les mentides que han difos per salvar la cara, el seu prestigi professional, abans i ara que estan fora de l'escola.
    Jo em pregunto: de quin prestigi professional parlen alguns?.
    Quin prestigi personal pensen que tenen alguns?.
    Són comentaris que han difos i que m'han arribat a través de persones que coneixen bé a la meva filla i a mi mateixa.

    Sé on treballen i penso que a més d'un se'ls hauria d'inhabilitar per aquesta feina.

    Aquest tipus de docents, si volen fer la seva, doncs que es dediquin a tocar en una orquestra o a casa seva, però no a donar classes i menys encara classes extraescolars, i per tant no obligatòries, a nens i nenes d'entre 4 a 10 anys que no es poden defensar davant del què diuen i fan professors d'entre 28 a 47 anys.

    Josep Lluís, tu també coneixes bé aquesta entitat.He de dir que aquest professors que han fet això són de la secció "escola de música", no de la secció "banda i cobla".Cada secció per dir-ho d'alguna manera, té els seus professors i el seu director. I tots plegats estan sota una mateixa Junta Directiva, la de la Banda i Cobla. La Banda i la Cobla , l'orígen d'aquesta escola.
    El director o exdirector ,ara ja,de la secció "escola de música" és d'Hostalrich, la seva dona de Blanes, la pianista de Girona i la violinista de Figueres.Això no tindria cap importància si no fos perquè només dos tenen més de 40 anys i cap fa més de 20 anys que treballa en aquesta escola.Per tant han pogut sentir el què diuen de l'ambient que respirava aquesta escola però no han sabut continuar-lo, no han viscut el que tu i d'altres músics vau viure , per això només tenen avui...i perquè el seu caràcter irresponsable i vanitós així ho ha volgut en el fons.

    Montse, gràcies per la teva visita.

    Salutacions a tots.

    ResponderEliminar