27.1.08

Tango-Jazz, la píndola anti estrès

Els metges contemporanis, recomanen prendre una píndola de Tango-Jazz cada vuit hores al dia i durant set dies a la setmana, sempre i quan no es tingui febre.En cas que el pacient tingui febre la dosi s'augmentarà i es prendrà una píndola cada quatre o sis hores al dia. Diuen que va molt bé per reduir la tensió corporal i mental, l'ansietat que provoca el ritme de vida que portem avui en dia.

Seguim al peu de la lletra la recepta miraculosa d'aquests il.lustres personatges savis, que han decidit fer una campanya massiva i extensiva a tota la població, per tal de reduir d'una manera ràpida i plaent la llista d'espera dels "estressats" de la nostra apreciada i eficaç Seguretat Social.

Comencem doncs a partir d'aquest moment , el fabulós tractament.

I que tinguem sort.



6 comentarios:

  1. Hola Fina! No sé si fer-te cas amb el teu consell de la píndola anti estrès, ja que, quan arribo a aquest punt, em marejo d'una manera exagerada. I tinc unes pastilles receptades pel metge, però prefereixo fer una cosa millor: prendre'm les coses amb calma.
    Si un consell m'ha servit en una "mala" època és que a poc a poc tot es fa.
    Així que deixe'm la pastilla anti estrès, no?
    Salutacions

    ResponderEliminar
  2. Hola Meri, benvinguda.

    La píndola Tango-Jazz és millor prendre-la amb companyia perquè faci més efecte.

    Les píndoles químiques de laboratori si es pot ,s'haurien de deixar totes per suposat.Millor no tenir que prendre-les mai.

    Salutacions

    ResponderEliminar
  3. UooooooUoooooUoooo! Nenaaaaaaaaaa!
    Aquest remei es bo, però no te has llegit la recepta, eh? On diu afectes secundaris. Diu: Quan tens febre has de disminuir la dosis, perquè podria fer afecta rebot i en lloc de "des-estressar" farien un desastre. Com tots aquests medicaments aquestes píndoles se ha de anar aumentant la dosi poc a poc. Enganxant, i després per disminuir la dosi, que?

    ResponderEliminar
  4. Benvinguda Nurieta,

    Vols dir que t'has llegit bé el prospecte?
    De quina marca les has comprat?
    Ja són les autèntiques píndoles Tango-Jazz?
    Dona ,l'efecte rebot apareix si no segueixes al peu de la lletra el què hi diu, si te'n prens una cada hora potser sí que tindràs problemes però no només d'efecte rebot eh?, 168 a la setmana, 672 al mes, 8.064 a l'any?
    Són anti estrès, no per provocar lesions anatòmiques. ;-)

    Salutacions i fins aviat.

    ResponderEliminar
  5. Ah! Tens raó, les píndolas no eren les mateixes, crec! Les teves es deien tango-jazz i aquestes he vist que es diuen kama-sutra. Jajaja!
    A reveure!

    ResponderEliminar
  6. Ai Nurieta , sempre t'he dit que et posis les ulleres!

    Però compte que no et saltin al ballar si et prens aquestes píndoles,encara que només són 1 mg més fortes...es nota!, jajaja.

    Una abraçada.

    ResponderEliminar