16.12.07

El Llibertí o la Llibertina?


Tot feia pensar que la nit començava bé...

Trobada amb les amigues de Barcelona, unes salutacions, uns petons de benvinguda i un sopar calentó que ens estava esperant sobre la taula.
Una va triar un "Hot Dog" amb maionesa i una altra una botifarra del país amb un bon raig d'oli d'oliva extra-verge i cru. Per a beure una deliciosa gerra de cervesa.

La del Hot Dog li va preguntar a la de la botifarra:" què en diria en Freud del meu sopar?" i l'altra es va mirar el seu propi sopar i li va contestar:" i del meu , del meu què en diria el senyor Freud?".

Rialles.Tot estava a punt per a anar a veure l'obra de teatre "El LLibertí" de l'autor Eric-Emmanuel Schmitt , sota la direcció de Joan Lluís Bozzo ,al Teatre Poliorama.

Un espectacle divertit, fet en to de vodevil però amb contingut seriós, on l'espectador no només està passivament observant l'acció sinó que també s'està emocionant des de la intel.ligència, des de la complicitat. Amb actors molt entregats al seu paper, sobretot la Laura Conejero fent de Madame Therbouche i en Ramon Madaula fent de Denis Diderot, pintora ella, filòsof ell.

Per a qui vulgui saber què significa per a en Diderot la paraula "moral"..... el plat està servit.
Bon profit!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario