20.11.11

A la manera del Mag Andreu.Endevinalla 329.

Podria haver trigat més però només ha passat una hora des de la publicació del meu darrer post quatribarrat: "L'independentisme no s'acollona davant la majoria aclaparadora del PP".




Em pensava que s'hi quedaria a dormir, però ha marxat després de llegir  l'apunt que vaig escriure l'altre dia, aquell d'en .7, que vaig anomenar: "Què és l'amor?".O potser ho ha fet després de llegir els enllaços verd cogombre que hi vaig adjuntar, aquells que parlaven sobre els "psicòpates".O potser després de llegir l'enllaç blanc "Floquet de Neu" que vaig batejar amb el nom del bacteri ,del grup de les espiroquetes, que provoca la sífilis: Treponema pallidum.





Qui és?.
Tornarà?.

Estic "aterrada".!
"Oxígeno,oxígeno".!


2 comentarios:

  1. Sempre tornen, OK?, pero tu no te asustes!

    TKM!

    ResponderEliminar
  2. Puny-sec, benvingut/da al Carpe Diem,

    Primer de tot: no m'agrada el nom del teu nick, que ho sàpigues.El trobo violent.

    Segon: me l'imagino blau com el mapa d'Espanya en aquests moments.Quin color més escaient per un país tan bipolar.Com es nota pel color que com a terra és una,"grande" i limitada, al nord pel País Basc i a l'est per Catalunya, dos països amb fronteres més que físiques,reals.
    Tampoc m'agrada el color imaginari del teu nick.Que ho sàpiques també.

    Tercer: no has guanyat el concurs.
    Ho sento, has quedat desqualificat/da.S'havia de donar resposta a les dues preguntes.

    Quart:TKM d'Eduard Punset té pinta de manual d'autoajuda,un tipus de llibre que, pel que sembla,a Espanya es ven molt, però que jo no recomanaria a ningú.Als catalans encara menys.

    De totes maneres, com que sé que TKM és un llibre i no una signatura i tu no en volies fer publicitat, t'agraeixo molt que m'estimis molt, encara que sigui amb K de Karate. :-)

    Gràcies per la teva visita i el teu comentari.
    Una abraçada, cop-sec.:-)

    ResponderEliminar