16.11.11

Què és l'amor?
Estic "aterrada".!

"Veréis" (que diria la sàvia de Ponferrada):

Avui , en el  programa "Com va la vida?" de TV3, l'eminent divulgador del coneixement científic Eduard Punset, com a científic que no és, ha donat la definició de la paraula "Amor".
A la interessant i complicada pregunta del presentador Andreu Buenafuente: què és l'amor? (minut 43:47), la interessant resposta  del multicultipluriidiomàtic advocat, economista i divulgador Eduard Punset ha estat aquestes declaracions fetes per una espiroqueta fa tres mil milions d'anys: "espiroqueta,espiroqueta, ¿ por qué no te quedas  conmigo?", perquè anava més de pressa (minut 44:10, més brillantment en el minut 44:38), o quan l'espiroqueta en veure passar una altra cèl.lula que resistia millor la radiació incipient de la Terra  li va dir: "oxígeno, oxígeno,¿por qué no te quedas conmigo y así los dos resistiremos?"(minut 45)."Total que  van anar quedant, i ahir o abans d'ahir els organismes unicel.lulars es van ajuntar i van fer els organismes multicel.lulars, molt més grans,com nosaltres, com l'espècie humana...".
En definitiva que, al final de la conversa sobre aquest tema, a la pregunta aclaridora d'en Buenafuente: " allò que l'espiroqueta diu:"oxígeno, oxígeno",era amor?", en Punset contesta : ""claro", perquè ella estava sola i el que estava dient era: "estic "aterrada", tinc molta por, queda't amb mi".
I d'aquí la cosa ha lliscat cap el noi que ha de rentar plats per garantir la supervivència.

Inquietant la dada que ha donat en Punset sobre l'augment de psicòpates en el món.Som 7.000 milions d'habitants i  diu que un de cada cent és psicòpata!.

Ara entenc moltes coses."Oxígeno,oxígeno".!1 comentario:

 1. No tinguis por, que paralitza,eh?(Un 1 per 100 de psicòpates)

  Aixòs...pensa amb els excrements de cavall!

  Ês millor estar content, que tragar un fármaco, ok!(Aquest idioma PUNTSAT,es internacional)

  Posarem la cadireta a la pols? o ....Oye!que como no se muere nadie a los 80. Esperarem al nou Big-Bang! Hahahaha!


  Mira nena que....TKM que es mejor que un fármaco.

  ResponderEliminar