28.6.10

La Fundació Vicenç Ferrer es mereix el Premi Nobel de la Pau 2010

Per què penso que la Fundació Vicenç Ferrer es mereix aquest premi?.Doncs perquè he vist "in situ",en diverses ocasions,el resultat d'un projecte humanament grandiós,humanament ambiciós, difícilíssim de dur a terme ,si no fos per la gran capacitat d'organització i treball de qui està al davant en aquest projecte, si no fos per la gran il.lusió i motivació que dóna veure com la solidaritat d'uns quants es transforma en vida  per a moltes persones condemnades ,només , pel fet d'haver nascut dàlit  a l'Índia.
Dono fe que el què es diu sobre el projecte de la FVF, és cert.

M'omple d'orgull i satisfacció col.laborar amb aquesta Fundació i veure postures tan positives com aquestaaquesta aquesta  o  aquesta.
I també llegir notícies com aquesta, que demostren que el dia 19, el 23, avui 28 i tots els dies de l'any són dies de treball  per donar a conèixer la Fundació, i el seu projecte de desenvolupament.

Espero que les  pobres declaracions o aportacions que van fer  alguns i algunes ,ara fa un any ,passin a la història com el què són: pobres i dignes dels seus propietaris.

6 comentarios:

  1. Em miraré els teus enllaços perquè aquesta mena de fundacions no les veig mai clares. Això no vol dir que no em cregui aquesta, més aviat al contrari.
    I vés a saber, algun dia encara me'n vaig allà a col·laborar.

    ResponderEliminar
  2. Seria un premi molt merescut la veritat, i el Nobel de la Pau recuperaria una mica la credibilitat després de noms com Obama i Al Gore...

    Salut!

    ResponderEliminar
  3. LLuís Bosch,

    El millor que es pot fer quan no es veuen les coses clares és fer la comprovació ,sobre el terreny , sigui a Anantapur en aquest cas, sigui a Haití o a Xile en altres casos.

    Però de la FVF i de la feina que fan a RDT (a Anantapur) també te'n podria parlar l'Eduard que ha trepitjat el terreny i sap el que s'està aconseguint pels més pobres i marginats d'Índia.

    I no saps com canvia a les persones haver-ho vist.Tothom hi surt guanyant, el que col.labora també. :-)

    ResponderEliminar
  4. Eduard,

    totalment d'acord.

    Que el que han fet els últims anys...bé...es com si li donessin el Premi Nobel de la Pau al PP per haver rigut les gràcies a ERC o als Independentistes.Salvant les diferències, és clar.:-)

    ResponderEliminar
  5. Em sembla una iniciativa més que merescuda. S'ho mereix i s'ho mereixen...

    ResponderEliminar
  6. Hola Josep Lluís,

    quan vaig publicar aquest apunt hi va haver una entrada massiva a les pàgines d'aquest bloc,procedents de Granada.
    És curiós perquè sembla ser que a aquest lector li interessen molt els apunts que faig sobre en Vicenç Ferrer, Catalunya i el català, la solidaritat,els drets humans...

    I sí J.L. afortunadament hi ha molta gent que ,com nosaltres , pensa que s'ho mereix i s'ho mereixen.
    Per alguna cosa serà.

    Gràcies pel teu comentari.

    ResponderEliminar