22.6.10

Això és un plagi?



Ho és?.



Ai no, que ella era rossa i ell moreno.
Quin ensurt.

5 comentarios:

  1. De cap manera això és un plagi: se'n diu versió, o millor encara "homenatge". I t'asseguro que la història del cinema en va molt plena.

    ResponderEliminar
  2. És idèntic! En aquests casos, res com la versió original enlloc de la "versió".

    ResponderEliminar
  3. Pito, pito, colorito, donde vas tu tan bonito, a la acera verdadera, pim, pam, fuera!.

    Mmmmmmmmmm, tu!.:-)

    ResponderEliminar
  4. No és plagi, els de Hollywood el diuen "remake" y com diu Lluís, la història del cinema va plena. Sense anar més lluny quantes primeres parts de Superman o Spiderman n'hi ha? i els 3 solters i un bebé (o biberó). En aquest últim cas em quedo de lluny amb la francesa. En canvi, molts recordem "Esta casa es una ruina" i no sabem res de "l'original" de "Els Blanding compren una casa". O m'estimo més "El cartero llama dos veces" dels 80 i no pas la que van fer a finals dels cinquanta.
    Ja han fet de nou Tron i estrenaran Ghostbusters. Es veu que estimen l'art...

    ResponderEliminar
  5. Manel, ja em disculparàs però d'aquestes pel.lícules que dius només vaig veure la primera de Superman i de Tron, i ja fa una pila d'anys.

    Sempre he intentat distingir entre el què són primeres parts, segones, terceres...mil i les versions d'una pel.lícula i a banda els homenatges.I t'asseguro Lluís que hi ha "coses" que no són ni versions ni homenatges,algunes són vulgars còpies i altres són interpretacions impresentables de l'original.Però ara que hi penso, com puc estar parlant de cinema amb algú que en sap tant com tu.

    Gràcies Manel pel teu comentari.

    ResponderEliminar