23.5.08

La Fundació Àngel Planells presenta, a Blanes, el llibre:"Bolaño Salvaje"







A Blanes, el proper dimarts 27 de maig a les 20h. i a la seu de la Fundació Àngel Planells, es farà la presentació, dins l'espai literari Ball de Lletres, del llibre : "Bolaño Salvaje" , amb edició d' Edmundo Paz Soldán i Gustavo Faverón Patriau , editorial Candaya.










També es presentarà un documental inèdit, anomenat: "Bolaño Cercano" amb guió i direcció d'Erik Haasnoot , de quaranta minuts de durada.

Les paraules extretes del llibre "Bolaño Salvaje", diuen : "Un documental on la familia i els amics més íntims de l'escriptor xilé Roberto Bolaño conversen sobre la seva vida i desvetllen algunes claus sobre la seva escriptura.
Ambientat a Blanes, Barcelona i Mèxic D.F., aquest documental recull els testimonis de la seva esposa Carolina López, dels seus fills Alexandra i Lautaro Bolaño, i dels seus amics Antoni García Porta,Enrique Vila-Matas, Rodrigo Fresán i Juan Villoro."

Serà una vetllada per gaudir-ne tots plegats, així que, hi esteu tots convidats.

"¿Entonces qué es una escritura de calidad?. Pues lo que siempre ha sido: saber meter la cabeza en lo oscuro, saber saltar al vacío, saber que la literatura básicamente es un oficio peligroso. Correr por el borde del precipicio: a un lado el abismo sin fondo y al otro lado las caras que uno quiere,las sonrientes caras que uno quiere, y los libros, y los amigos, y la comida"

(Roberto Bolaño)

2 comentarios:

  1. Quantes activitats més interessants que teniu programades per aquesta setmana. Llàstima que estigui tant lluny, perquè sinò no hi faltaria, tant en aquesta de'n Bolaño, com l'altre sobre la Fundació de'n Vicenç Ferrer!!
    Quina passada!!...Com et vaig seguint, segur que tu en faràs referencia i alguna cosa m'arribarà.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Es farà un homenatge a Bolaño el 25de juny a les 9h. del vespre al "Bar Horiginal"(no és una falta d'ortografia) de Barcelona.

    I pel què m'han dit, pot estar molt bé.Per poc que pugui hi aniré.

    Montse...ja saps...ara toca! :-)

    Una abraçada

    ResponderEliminar