17.11.07

Sobre el "carpe diem"


Una declaració de principis :




Com que sóc una noia senzilla, directa i planera , he pensat que el títol del meu bloc seria bo que fos en llatí :-). El "carpe diem" és doncs per a mi, un tall molt fi de carn o peix , cru i ben marinat. Els italians l'anomenen "carpaccio" i aquest barbarisme ha tingut molt èxit en el nostre país. Però jo prefereixo cercar en les nostres arrels: els romans i el llatí. I per això, vull reivindicar el nom autèntic del meu plat preferit: el "carpe diem" de vedella , salmó o bacallà , amb una bona salseta .




Per tant, amigues i amics, aprofiteu el temps i no demaneu mai més carpaccios "pels puestus", heu de demanar sempre un bon "carpe diem". Reivindiquem doncs , amb alegria , les coses bones de la vida.



3 comentarios:

  1. Hello Babys
    Molt maco el blog!
    Pasat pel meu!!!!!!!!!
    ADEU WUAPA!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola,

    No és per dir-te res, és maco el

    teu blog, peró si no penjes res,

    no té gracia.

    Adeu WUAPA!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Ja he fet els deures ara Laia.
    Gràcies pels teus consells.

    ResponderEliminar