Una declaració de principis :
Com que sóc una noia senzilla, directa i planera , he pensat que el títol del meu bloc seria bo que fos en llatí :-). El "carpe diem" és doncs per a mi, un tall molt fi de carn o peix , cru i ben marinat. Els italians l'anomenen "carpaccio" i aquest barbarisme ha tingut molt èxit en el nostre país. Però jo prefereixo cercar en les nostres arrels: els romans i el llatí. I per això, vull reivindicar el nom autèntic del meu plat preferit: el "carpe diem" de vedella , salmó o bacallà , amb una bona salseta .
Per tant, amigues i amics, aprofiteu el temps i no demaneu mai més carpaccios "pels puestus", heu de demanar sempre un bon "carpe diem". Reivindiquem doncs , amb alegria , les coses bones de la vida.
Hello Babys
ResponderEliminarMolt maco el blog!
Pasat pel meu!!!!!!!!!
ADEU WUAPA!!!!!!!!!!
Hola,
ResponderEliminarNo és per dir-te res, és maco el
teu blog, peró si no penjes res,
no té gracia.
Adeu WUAPA!!!!!!!!!
Ja he fet els deures ara Laia.
ResponderEliminarGràcies pels teus consells.