23.11.12

"Va pensiero" - Nabucco de G.Verdi-Roma 2011.

Atenció a la parada dels actors, a la manera italiana (minut 5:48), en resposta als aplaudiments del públic al "Va pensiero", tercer acte de l'òpera Nabucco de Verdi.
I més atenció, encara, a les paraules del mestre Riccardo Muti, en resposta al "Viva  Italia" d'un espectador de la sala (minut 7:06).

Muti  no sol fer bisos però ,aquesta vegada, el va  fer.I juntament amb tot el públic de la sala ,que el va fer.L'emoció omple tot el meu ésser només de pensar que, aquest diumenge a les 20:00h, un lider fortíssim juntament amb unes esquerres independentistes fortíssimes poden fer emmudir als espanyols que no volen respectar la voluntat d'un poble com el nostre.Una Nació amb història, cultura i llengua pròpia.Oberta al món i a la modernitat.Una Nació solidària i acollidora que vol ser un nou estat en el món.I que ho serà, perquè només els catalans decidim els nostre futur.

Som i serem gent catalana,tant si es vol com si no es vol.!!!

VISCA CATALUNYA LLIURE, sense violència i sense complexes.

I si el President de la República Catalana  ha de ser l'Artur Mas,amb el recolzament i empenta de les esquerres independentistes,doncs,benvingut sigui.Després, ja polirem els detalls entre tots, per grans que siguin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario