29.8.11

Catalunya està de dol,novament.

En aquest vídeo que us deixo i a partir del minut 10:12  podreu escoltar el darrer discurs en públic del Dr. Heribert Barrera, que va morir aquest dissabte passat dia 27 i que avui  ha estat acomiadat pel Parlament de Catalunya amb crits d'Independència.

Podeu llegir la informació que sobre ell us he deixat en els enllaços de color vermell i escoltar l'emotiu discurs que l'ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol, li ha dedicat en aquesta tarda de comiat.





Aquest 11 de setembre surt al carrer!




I a veure si els partits independentistes van tots a una a les properes eleccions, que ja toca!.

2 comentarios:

  1. Heribert Barrera!
    Un gran so ja inaudible.
    Com una gran imatge no té forma, però ens ha deixat un gran fons i un estri que tarda a ser acabat.
    Un gran quadrat que no té cantonades....VISCA CATALUNYA!

    Gràcies pel que tu ja saps i un GRAN petó.

    ResponderEliminar
  2. Núria, de res, a disposar.

    Bé, sembla que avui s'han decidit i, el portaveu del Govern Francesc Homs , en roda de premsa, ha anunciat que el Govern li donarà la Medalla d'Or de la Generalitat a títol pòstum.I Homs ha afegit que: "Té molt sentit en el moment que vivim".

    La societat,novament,empeny als polítics, els sobrepassa i aquesta vegada hauran de moure fitxa per nassos i per nassos que l'hauran de moure bé,i per bé vull dir anar junts cap a la independència.

    Espero veure't a la manifestació de Barcelona, aquest 11S i davant de l'Ajuntament del teu poble el dimarts 12 a les 19h.
    Jo ja tinc les estelades netes, planxades i preparades, com mai: vull reivindicar la llibertat per al nostre país,com mai i poder veure,ben aviat, allò que el Dr. i President del Parlament de la Generalitat de Catalunya,Heribert Barrera ,no ha estat a temps de veure.TENIM PRESSA,deia.!!!

    TENIM PRESSA!!!
    VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

    ResponderEliminar