11.9.09

Als Pantagruels virtuals i als reals.







Ara estic més convençuda que mai.


VISCA CATALUNYA LLIURE I SENSE VIOLÈNCIA!


En vida vostra i sense complexes.

10 comentarios:

  1. Crec que t'has confós, però bé, cadascú llegeix la realitat com vol. Bona diada i a veure si algun dia podem veure la independència de la nostra terra. Si, la nostra, teva i meva, que no cal que siguem iguals per a assolir-la i gaudir-ne.

    ResponderEliminar
  2. Hola Pantagruelseguidoranúmero33,

    és possible que m'hagi confós , ningú és perfecte.

    No som iguals perquè per alguna cosa hi ha la genètica:tu i jo tenim diferent genotip i diferent fenotip.En conseqüència si actuéssim sempre igual, davant de tot, ens ho hauriem de fer mirar.

    No han anat bé les vacances?
    Els gossos no et deixen dormir per les nits?
    Portes la motxilla massa carregada per anar a caminar?
    Vaja ,si que ho sento.

    Per cert, que avui he desembolicat l'estelada que em van regalar (ja ho saps)i que tenia guardada per penjar-la en un dia com el d'avui.Tinc els balcons de casa que fan goig.
    Per a mi avui no és una festa sinó una reivindicació,per això et dic que: si avui toca 3-1 no serà 2+1.M'agrada sumar però hi ha problemes que necessiten restes per assolir un bon i únic resultat(cosa de les matemàtiques).

    Ah, a mi, també m'agrada "la Callas" ,com a soprano.

    Bona diada.

    ResponderEliminar
  3. I agree. Catalonia is not Spain, and I am really glad for that, at least as far as some Catalonians, like you, are concerned. Fina, you are horrible, not to say stupid. Please don't publish this comment. I'm a "blogodead" by free choice since several days ago. Leave me alone please; please don't come to disturb me in my tomb. Have a happy Diada. Give my compliments to saint Vicente Ferrer when you meet him. Enjoy yourself, as much as you can; not too much I fear.

    ResponderEliminar
  4. Ho has entés o t'ho tradueixo Clidice.

    M'he confós jo?

    ResponderEliminar
  5. Yes, Fina Fontrodona, you are who is absolutely mistaken. Dead bloggers do never lie. I do not take the less offence from the estellada at your balcony, but yes from your obvious fascism. Given that you didn't hear me and did publish my previous comment, publish also this one, please, even if posthumous as well.

    ResponderEliminar
  6. Apreciada Fina, como entiendo que tu tolerancia a mis comentarios ha terminado –se ve que tu única intención era dejar a Clidice con el culo al aire por sus veleidades "españolistas" (¡española tú, imbécil!, te digo)- te voy a hablar claro, y en mi lengua materna, que tú afortunadamente entiendes, y que no es ni español ni castellano, sino la que aprendí a hablar en mi pueblo. ¿Tú te has fijado que en mi año de bloguero he recogido las enemistades de los fascistas, de los fundamentalistas, y la tuya? ¿No te llama eso la atención? ¿Tendrás algo en común con esos grupos? Como mínimo compartes con ellos la censura. Nunca has ido a mi blog a decir nada cuando estaba vivo, pero me das aquí a traición las pataditas en el güevo y los pellizcos de monja que puedes, censurando luego mis réplicas. ¿Tú crees que ser independentista catalana te libra de ser una fascista como la copa de un pino del Ampurdán? ¿Por qué consideras que eres más catalana que Clidice, por ejemplo? Si yo fuese ciudadano en esa Catalunya independiente que sueñas, y que yo deseo, si es lo que queréis la mayoría de los que ahí vivís, ¿me obligarías a llevar una estrella de seis puntas en la manga? ¿Obligarías a llevarla a Clidice? Eres una impresentable, Fina, haz un poco de examen de conciencia, de esa conciencia de burguesita catalano-católica que tienes, y, por favor, te lo repito déjame en paz. Búscate a otro enemigo, a uno que esté vivo, que seguro que tienes muchos donde elegir. Yo no te quiero, ni como amiga ni como enemiga. ¿Qué leches has visto en mí para convertirme en tu enemigo número uno, solo porque no conocía a Don Vicente Ferrer, que en gloria esté? Publica esto si tienes ovarios. Catalana burguesa, meapilas y cobarde.

    ResponderEliminar
  7. Qui no vol entendre no entendrà mai.Ja m'he cansat de fer pedagogia amb segons qui.La paciència té un límit.

    I als "zombies" que els aguanti sa mare.

    ResponderEliminar
  8. Desitjo passessis una bona i estelada diada.

    Avui dia 12, encara hi ha moltes quatribarrades als balcons, perquè serà?

    ResponderEliminar
  9. Hola Josep Lluís,

    Mira, doncs vaig aprofitar per fer neteja a casa.Vaig omplir la paperera de correu brossa fins a dalt. Que entre la publicitat enganyosa que arriba del carrer , que cada vegada està més brut,i la que arriba per fax ja em feia fàstic i tot.I avui encara continuo omplint la paperera ,que no para d'arribar la mateixa porqueria de sempre i a sobre en castellà.

    Pel que fa a les senyeres, deu ser pel mateix motiu que les he deixat jo penjades tot el cap de setmana.
    Potser caldrà deixar-les eternament,perquè ho vegin clar.Per allò de les infinites classes de pedagogia que es veu que els catalans estem obligats a donar a alguns espanyols que es passen hores davant l'ordinador i que no són capaços de trobar informació sobre Catalunya o sobre en Vicenç Ferrer amb ç.
    El problema és que aquesta gent sempre troben a algú disposat a fer-les aquestes classes infinites , que s'ho passa bé, pel motiu que sigui disfruta fent-ho.Hi troba gust.Jo a això li dic tenir poca feina i baixa autoestima.Però cadascú és com és.

    Acabo d'arribar de Begur(Baix Empordà): feien una taula rodona sobre la poesia de Joan Vinyoli, en el 25è. aniversari de la seva mort.Després han fet un recital, amb música de viola de roda i trompeta, d'algunes de les seves poesies i que triades per Cristina Badosa, catedràtica de Literatura Catalana a la Universitat de Perpinyà, han acabat d'arrodonir una interessant i enriquidora vetllada.
    Els balcons de Begur estaven plens de senyeres i jo he pensat el mateix que has dit tu: per què serà?.

    Gràcies pel comentari Josep Lluís.T'agraeixo molt la visita d'avui.
    Una abraçada i Visca Catalunya lliure!.

    ResponderEliminar